Home [ knjige/tribine ] Tribine o omladinskom turizmu i obrazovnim programima medjunarodne kulturne razmene

Tribine o omladinskom turizmu i obrazovnim programima medjunarodne kulturne razmene

53
0

star2Tokom novembra i decembra, Američki kutak će ugostiti agencije koje su specijalizovane za omladinski turizam i obrazovne programe medjunarodne kulturne razmene. U četvrtak 17. novembra sa početkom u 18.30 časova održaće se prezentacija poslova koje nudi agencija Karavan Travel u okviru programa Work and Travel. Trenutno je aktuelno prijavljivanje za poslove u Americi tokom leta te vas ohrabrujemo da dodjete i dobijete sve neophodne informacije vezane za ovaj program. Ova agencija takođe nudi specijalnua ponudu za prijave do 1. decembra.

Tribina: “Feminizam za poneti

Javna tribina pod nazivom “Feminizam za poneti” održaće se  18. novembra sa početkom u 18.30 časova u organizaciji Centra za rodne alternative — AlteR. Učesnice tribine biće Adriana Zaharijević, magistarka rodnih studija i autorka knjige “Postajanje ženom”, Nada Dabić, aktivistkinja NVO “Esperanca” i “Žene u crnom” i Jovana Reba, doktorka književnih nauka i autorka knjiga o srpskoj ženskoj književnosti iz prve polovine 20. veka.

Gošće će prisutnima objasniti šta je feminizam, kako se on menjao u skladu sa vremenom i kako je moguće feminističke principe upotrebiti u svakodnevnom životu i radu. Svi prisutni moći će aktivno da učestvuju u diskusiji i da saznaju sve što su želeli o feminizmu, a nisu imali koga da pitaju!

Ova tribina jedna je u nizu tribina o rodnoj ravnopravnosti koje će u narednom
periodu biti organizovane u Američkom kutku.

Ukoliko ste zaintreresovani/ne da prisustvujete pomenutim programima molimo vas da najavite prisustvo putem telefona ili imejla.

021/ 47-22-840

americkikutak@nscable.net

www.ac-novisad.org