Home [treninzi] Seminar o Internet poslovanju i Internet marketingu

Seminar o Internet poslovanju i Internet marketingu

55
0

racunar12U okviru projekta DiscoverSolutions* održaće se besplatni jednodnevni seminar o primeni informaciono-komunikacionih tehnologija u savremenom poslovanju, namenjen svim zainteresovanim studentima.

Glavne teme su Internet poslovanje i Internet marketing.

Primarni cilj je upoznavanje studenata sa aktuelnim trendovima u oblastima Internet poslovanja i Internet marketinga, i mogućnostima da prikazana rešenja i iskustva primene u svom okruženju.

Sekundarni ciljevi su promovisanje edukacije, obrazovanja i stručnog usavršavanja mladih ljudi, i prezentovanje intelektualnih potencijala učesnika.

Seminar će se održati u sredu, 30. novembra 2011. godine, na Poslovnom fakultetu Univerziteta Singidunum, u periodu od 10:00 do 16:00 časova.

Sva predavanja će se uživo emitovati na zvaničnom sajtu projekta www.discoversolutions.org, na strani Streaming.

Polazeći od pretpostavke da je u vremenu brzih društvenih promena veoma važno razvijati svest o značaju koncepta održivog razvoja na svim nivoima obrazovanja, kao ključnog činioca modernog, evropskog društva, verujemo da ulaganje u mlade predstavlja ulaganje u budućnost zemlje. Smatramo da stalna edukacija, obrazovanje i stručno usavršavanje trebaju biti imperativi mladih ljudi.

S tim u vezi, pozivamo studente da se prijave i prisustvuju seminaru o Internet poslovanju i Internet marketingu. Agendu možete videti ovde.

Više info na www.discoversolutions.org