Home [akcija] ”Kreativna nedelja” u organizaciji Pero Art

”Kreativna nedelja” u organizaciji Pero Art

62
0

book0”Kreativna nedelja” u organizaciji Pero Art Centra održaće se od 7-10.novembra u glavnom holu Delta City-ja. Ova manifestacija ima za cilj da posetiocima približi  stvaralaštvo u oblasti vizuelne umetnosti kroz radionice za decu, mlade i odrasle, izložbe, performanse, prezentacije i predavanja.

Svi posetioci Delta City-ja će tokom četiri dana trajanja “Kreativne nedelje”, imati mogućnost učestvovanja u besplatnim, otvorenim radionicama koje vode akademski profesori Pero Art Centra. Kvalitetno osmišljen program radionice koji obuhvata predavanja i praktičan rad,  omogućiće posetiocima savremenu i efikasnu edukaciju u sledećim oblastima: keramika, vajanje, ikonopis, slikanje, crtanje, vitraž, modni dizajn, fotografija, decoupage. Radionice će se održavati svakog dana od 12-15h i 18-21h. Prijavljivanje za radionice poželjno je na broj 061 5555 404.

Program će obuhvatiti izložbu radova članova Pero Art Centra-fotografije,skulpture,odevene predmete, slike, crteže…

Gosti “Kreativne nedelje” su studenti Fakulteta za umetnost i dizajn univerziteta Megatrend, poznati umetnici, recikažni centar “Recan”  i specijalni gosti iznenađenja.