Home [njuz] Učestvujte na Konferenciji Novih lidera

Učestvujte na Konferenciji Novih lidera

41
0

book23Konferencija Novih Lidera 2011
Da li nekada poželiš da preuzmeš korak, da povedeš ljude, da napraviš promenu? Pitaš li se kako razmišljaju lideri današnjice? Pozivamo sve zainteresovane aktivne mlade Srbije između 17 i 27 godina da učestvuju na Konferenciji Novih Lidera, 07. – 08. novembra 2011 godine u Narodnoj banci Srbije. Konferencija se sastoji iz panel diskusija sa poznatim govornicima, ali i intereaktivnim radionicama sa liderima iz različitih oblasti. Na taj način učesnici konferencije će identifikovati svoj liderski potencijal. Iskustva lidera današnjice, njihovi izazovi, ali i saveti su korisni svima koji žele da naprave promenu u društvu.

Ove godine jedan od predavača je i Markus Orlovski (Marcus Orlovsky), poznati britanski govornik iz sveta biznisa i obrazovanja. Takođe, delegati će imati priliku da čuju i izvrsnog Hjuston Spensera (Houston Spnencer), energetičnog stručnjaka iz oblasti marketinga. Od domaćih govornika očekuju se Bojan Marković – viceguverner Narodne banke Srbije, Snežana Divac – osnivač fonda HOD, Miloš Milisavljević – Strawberry Energy, Filip Milošević- KRIO, EXIT, Milan Veličković – osnivač TEDx Niš, Milan Petrović – saradnik međunarodne organizacije za pomoć siromašnima WillOurWorld, Veroljub Stojanovic – predsednik Udruženja Aktivan život.

{youtube}XLrGzEIR11A{/youtube}

Predavanja i radionice će biti držane na engleskom i srpskom jeziku.

Konferencija Novih Lidera je centralni događaj projekta Novi Lideri, koje je ove godine obuhvatao i radionice: Dani Liderstva u Novom Sadu, Nišu i Beogradu. Preko 100 mladih u Srbiji kroz Dane Liderstva je pokazalo da ima ideju, ali i inicijativu za menjanje svoje zajednice. Studentska organizacija AIESEC već šestu godinu zaredom kroz projekat „Novi Lideri“ pokušava da razvije svest kod mladih da su oni nosioci promene. AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju liderske potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo.

Dođi na mesto gde se lideri sastaju. Upoznaj lidere sadašnjice i postani lider sutrašnjice!

Više informacija i prijave možete pronaći na našoj internet stranici: www.newleaders.org.rs i FB fan strani NewLeadersConference.