Home [treninzi] Poziv za učešće na treningu za upravljanje projektima u okviru programa “Mladi...

Poziv za učešće na treningu za upravljanje projektima u okviru programa “Mladi u akciji” EU u Beogradu, od 23-24. novembra, 2011.

88
0

avion2Da li je tvoja organizacija, opština ili kancelarija za mlade dobila sredstva iz Programa Mladi u akciji (MuA) EU? Da li je tvoja organizacija, opština, kancelarija za mlade aplicirala u nekom od rokova u 2010-oj i/ili 2011-oj u Brisel za sredstva u okviru Programa MuA EU? Da li je tvoja organizacija u procesu pisanja projekta za Program Mladi u akciji EU?

Da li ti je potrebno više informacija o specifičnostima implementacije projekta finansiranog od strane Programa MuA EU i više znanja o tome kako realizovati međunarodni omladinski projekat? Da li je tvoja organizacija/institucija imala i ima poteškoće u pripremi i realizaciji međunarodnih omladinskih projekata finansiranih od strane Programa MuA EU?

 

Ukoliko je odgovor na jedno od gore navedenih pitanja «Da», pozivamo te da se prijaviš na sledeći trening!

Grupa “Hajde da…” , BalkanIDEA i Edukativni centar Kruševac, kao zvanično imenovane Kontakt tačke za Program Evropske unije “Mladi u akciji”, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, pokrenuli su projekat koji ima za cilj podizanje kapaciteta organizacija, opština i KzM iz Srbije, radi kvalitetnije realizacije međunarodnih omladinskih projekata u okviru Programa “Mladi u akciji” EU.

Prva aktivnost u okviru projekta je dvodnevni intenzivni trening za organizacije/opštine/KzM iz Srbije sa ciljem razvoja stavova, veština i znanja za upravljanje projektima u međunarodnom i interkulturalnom ambijentu. Trening će se održati u Beogradu, od 23-24. novembra, 2011.

Da biste se prijavili za učešće na Treningu, potrebno je da popunite prijavni formular i da ga pošaljete na adresu: hajdeda@mladiuakciji.rs, najkasnije do 14. novembra 2011. do 14.00h.

Trening se održava uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Francuskog instituta u Srbiji.

Prijavni formular za Trening za upravljanje projektima, 23-24. Novembar, 2011 (.doc 800 KB)

 

Podrška