Home [ savetovalište za mlade ] Primećujem odsutnost svog dečka

Primećujem odsutnost svog dečka

59
0

pitanje:
Pre svega pozdrav! Htela bih da podelim sledeće. U vezi sam dve godine,srećom da naglasim,ali u poslednje vreme primećujem odsutnost svog dečka,u smislu da sam uvek ja ta koja smišlja njemu iznenadjenja,šalje poruke za laku noć i sl.
Već počinju i moji najbližnji da primećuju da je prestao da se trudi kao nekad. Bila sam veoma strpljiva, i uvek pokušavala lepo da pričamo o tome,i on uvek govori kako nemam razlog za brigu,da je pomalo odsutan jer sad treba da ode na fakultet. I pokušava da se trudi po malo,ali nije to ništa značjano. Mislila sam ako mu posvetim još više pažnje da će se probuditi u smislu vidi ona meni sve,ja njoj slabo…Ali propalo je! Pa sam pokušala sa povlačenjem,ali opet ništa. Da nemate neki savet? Unapred veliko hvala!

odgovor:

Poštovana “dete cveća”, na osnovu tvog pisma, rekao bih da si inteligentna mlada osoba, koja voli svog dečka, želi da ga zadrži, da unapređuje vezu, koja je sposobna da se daje drugome, kao i da si osoba koja raspolaže značajnim socijalnim veštinama. Kao što si napisala, ti si pokušala sve i ništa nije upalilo. Mislim da ti preostaje jedino da se lično odrediš prema svemu tome i doneseš neku odluku. Srdačni pozdravi, Jovan Ratković.