Home [treninzi] I za dopunu i za izlazak? E pa može! – Organizuj...

I za dopunu i za izlazak? E pa može! – Organizuj svoj džeparac.

170
0

crtaniStudentska organizacija AIESEC po treći put organizuje radionicu u okviru projekta „Ekonomska pismenost mladih”. I za dopunu i za izlazak? E pa može! – Organizuj svoj džeparac.

 

U dаnаšnjem svetu koji se nepredvidivo menjа, osnovna ekonomska pismenost polаko postаje jedna od najbitnijih stvari u životu. Učenici srednjih školа mаlo znаju o tome.

Idejа projektа “Ekonomskа pismenost mlаdih” jeste baš da pomogne srednjoškolcima, da shvatite i nauče od toga kako može da se uštedi, do toga šta je svetska ekonomska kriza i kako ona utiče na naš svakodnevni život. Takođe i dosta drugih zanimljivih stvari vezanih za lične finansije.

Zаhvаljujući zanimljivim radionicama koje će držati naši volonteri, studenti Ekonomskog fakulteta i studenti iz inostranstva, steći će znanje koje će im pojasniti i olakšati vođenje ličnog budžeta i shvatanje ekonomije uopšte.

Održavanje radionica će trajati u periodu od 24.9.2011. do 15.11.2011. U srednjim neekonomskim školama u Beogradu.

Prijavi se i naučićeš kako da budeš samostalniji, da ne moraš stalno da moliš za džeparac, da zaradiš štedeći. Olakšaj sebi život i budi u toku.

 

Više informacija možeš naći na sajtu: www.aiesec.org.rs/ekonomska-pismenost-mladih

 

ili na www.facebook.com/AIESECserbia

 

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima, koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Poseduje inovativni proces razvoja koji je sastavljen od izuzetnog liderskog iskustva i globalnog programa razmene.

 

Kontakt osoba:
Veljko Batinić
Public Relations
AIESEC Serbia
LC Beograd EF
Kamenička 6, Beograd
M: 064/612-9138