Home [treninzi] Konkurs za trinaestu generaciju skole “Politicka komunikacija i socijaldemokratija”

Konkurs za trinaestu generaciju skole “Politicka komunikacija i socijaldemokratija”

33
0

auftobusCentar modernih veština raspisuje konkurs za trinaestu generaciju polaznika Škole “Politička komunikacija i socijaldemokratija”. Škola je namenjena aktivistima i aktivistkinjama podmladaka levo orijentisanih političkih stranaka, studentskih i nevladinih organizacija, novinarima i novinarkama, kao i svima ostalima koji žele da se angažuju na demokratskom razvoju našeg društva. Popunjen prijavni formular treba poslati na mail konkurs@cmv.org.rs najkasnije do 5. septembra.

Škola „Politička komunikacija i socijaldemokratija“ je dvosemestralni godišnji kurs koji se sastoji od više izbornih jednosemestralnih modula. U prvom semestru ove godine možete slušati jedan od tri ponuđena modula: Javni nastup, Veštine komunikacije i Savremena socijaldemokratija. Za drugi semestar su planirani Politički marketing, Javni nastup i Savremena socijademokratija. Svaki modul se sastoji od 12 predavanja u toku semestra, što znači da se predavanja održavaju jednom nedeljno radnim danima i to, po pravilu, u kasnim popodnevnim satima (izuzev modula “Veštine komunikacije” koji se obično održava vikendom).  Zimski semestar traje od sredine septembra do sredine decembra, a letnji od početka marta do kraja maja (okvirno). Nakon što u prvom semestru odslušate modul koji vas interesuje i na koji ste primljeni, u drugom možete izabrati neki drugi modul od preostalih.

Škola se organizuje u Beogradu u prostorijama Centra modernih veština, troškovi prevoza i smeštaja nisu pokriveni. Za sve primljene polaznike, Škola je besplatna uz obavezu redovnog pohađanja i aktivistički angažman. Škola se održava se pod pokroviteljstvom Fridrih Ebert fondacije.