Home [konkursi] Konkurs KC Pančeva

Konkurs KC Pančeva

54
0

mladiiKulturni centar Pančeva raspisuje konkurs za izlaganje u Galeriji savremene umetnosti, Galeriji “Dvorište” i Foajeu Kulturnog centra Pančeva u 2012. godini.Konkurs je otvoren do 30. 09. 2011. godine za: autorske, samostalne i grupne izložbe, mulitimedijalne projekte i programe.

Za konkurs je neophodno podneti:

1. opis projekta
2. vizuelnu dokumentaciju
3. radnu biografiju i kontakte

Konkursna dokumentacija se ne vraća. Projekte razmatra Umetnički savet Galerije savremene umetnosti Pančevo.

Molimo Vas da konkursnu dokumentaciju obavezno dostavite na adresu:

Galerija savremene umetnosti Pančevo

ZA KONKURS

Vojvode Živojina Mišića 1

26000 Pančevo

Konkurs ArtScape

Kulturni centar Pančeva i nedeljni list “Pančevac” pokreću akciju “ArtScape” u okviru koje će na panelu na fasadi Galerije savremene umetnosti biti izlagani digitalni printovi (70 x 100 cm) u trajanju od mesec dana.

Na konkurs se mogu poslati fotografije, crteži, strip, kolaži, karikature, ilustracije, prezentacije, vizuelni eksperimenti, 3D vizuelizacije i ostala grafička rešenja pogodna za digitalni print.

Svoje predloge u jpg formatu, kratku biografiju i podatke za kontakt, možete slati na mejl: panart@panet.rs sa naznakom “predlog za ArtScape”.

Umetnički savet Galerije savremene umetnosti bira 4 predloga koji će biti objavljeni u nedeljnom listu Pančevac i na sajtu/facebook profilu Kulturnog centra Pančeva, preko kojih će se i glasati.

Pobednik je dužan da dostavi pripremu za štampu u tiff ili pdf formatu, 300 dpi, 70 x 100 cm, kao i da dostavi potpisanu izjavu o autorstvu i saglasnost za davanje svog rada na korisćenje Kulturnom centru Pančeva.