Home [ volontiranje ] Ozivljavamo radne akcije u Beogradu u petak – rad na obnovi GAZELE...

Ozivljavamo radne akcije u Beogradu u petak – rad na obnovi GAZELE i proslava Dana mladih, 12. avgusta

56
0

mladi20U petak, 12. avgusta, na Dan mladih, zavrsava se godina proglasena od strane UN kao Godina mladih. Tom prilikom, podrzana od strane Ministarstva omladine i sporta, Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) u Beogradu planira nesto zaista izuzetno; nesto sto lici na prave one radne akcije o kojima su nam pricali roditelji i deke i bake; nesto sto vam se, u suprotnom, nikada ne bi pruzila prilika da probate – da provedete dan na Gazeli, GRADECI MOST!
Na Gazeli će raditi  u izvodjenju javnih radova 50 volontera, iz cele Srbije a ukupno ce ugraditi u Gazelu oko 300 sati!! Svi će prethodno proći trosatni trening iz bezbednosti na radu. Trening pocinje u 7h ujutru, a onda od 10h krecu radovi i traju do 18h. Svakom volonteru je obezbedjen lunch paket, zastitni slem i prsluk, koji ce biti posebno brendirani za Dan mladih (i posle im ostaju u trajnom vlasnistvu). Svi volonteri ce biti osigurani a za skladan rad i dobru atmosferu, uz grupu ce bti i 5 koordinatora-volontera, kao i profesionalci. Posle vas ceka i nas volonterski pasos gde cemo upisai vase volonterske sate.

Ovaj program je otvoren za sve vas koji ste stariji od 18, a, opet, mladji od 30, pa time i jos uvek u kategoriji “mladih”.

Javite nam se na vss@mis.org.rs za sva dodatna pitanja, a da biste se prijavili potrebno je da nam u nekoliko recenica napisete sta za vas predstavlja ova akcija na Gazeli. Pozurite, jer radovi pocinju vec u petak, a broj volontera je ogranicen.

Posle cete moci cete da kazete da ste i vi ucestvovali u obnovi Gazele 🙂

Ocekujemo vas!
_______________________________
MLADI ISTRAZIVACI SRBIJE – MIS
Volonterski servis Srbije – VSS
__________________________________
Bulevar umetnosti 27 11070 Beograd
Srbija
tel/fax: 011/311-66-53
opste informacije: vss@mis.org.rs
web strana:  www.mis.org.rs