Home [konkursi] Konkurs za prilog o ekološkim inovacijama

Konkurs za prilog o ekološkim inovacijama

53
0

vesti4Kompanija Siemens i ove godine poziva novinare iz cele Srbije da učestvuju u takmičenju za Siemens novinarsku nagradu čija je tema “Kroz inovacije do zelene budućnosti”. Na takmičenje mogu da se prijave svi novinari koji su u periodu od 1. marta do 1. septembra 2011. godine objavili autorski rad u oblasti industrije, energetike ili medicine na temu “Kroz inovacije do zelene budućnosti”.

Ove godine, zbog velikog interesovanja, takmičenje je otvoreno i za novinare elektronskih medija, pa očekujemo da se među prijavljenim radovima nađu i TV i radio prilozi koji se bave ovom tematikom.

Šestočlani žiri sastavljen od: eminentnog profesora dr Nikole Rajakovića sa Elektrotehničkog fakulteta, koji je ujedno i predsednik žirija, strukovnih novinara i predstavnika kompanije Siemens, proglasiće tri najbolja novinarska rada sredinom septembra, a pobednike očekuje nagradno putovanja u inostranstvo u organizaciji kompanije Siemens.

Pozivamo novinare iz cele Srbije da se prijave na takmičenje za Siemensovu godišnju novinarsku nagradu i prilože svoje autorske radove.

Više informacija o ovom projektu na: www.siemens.rs/novinarska-nagrada

Izvor: euractiv