Home [treninzi] Seminar botaniziranja i zaštite biodiverziteta „Stopama prvih botaničara“

Seminar botaniziranja i zaštite biodiverziteta „Stopama prvih botaničara“

62
0

reketPočinju prijave za kamp-seminar Pokreta gorana „Stopama prvih botaničara” koji će biti realizovan od 8. do 16. avgusta 2011. godine u Ekološkom centru u Sremskim Karlovcima. Ovaj seminar je namenjen učenicima srednjih škola i podržao ga je  Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Cilj ovog kampa je zaštita savladavanje osnovnih metoda botaničkih istraživanja i zaštita biodiverziteta.

Seminar „Stopama prvih botančara” je naslednik Goranskih eko-kampova koje Pokret gorana organizuje od 1985. godine i na kojima je do sada učestvovalo više od 2500 mladih na programima ekologije, biologije i zaštite životne sredine.

Broj prijavljenih učenika po školi nije ograničen. Participacija za učešće na kampu iznosi 3.000,00 din. po učesniku (uklučuje troškove osmodnevnog smeštaja u Ekološkom centru, ishrane u obližnjem restoranu, sva predavanja i sav materijal za rad), a ostatak je pokriven od strane Pokreta gorana i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Sve informacije o načinima i terminima dolaska, radnom programu, načinu uplate i ostale detalje će primljeni na seminar dobiti naknadno. Selekcija će biti eliminacionog karaktera i biće vršena isključivo na osnovu sadržajnosti prijavne dokumentacije.

Popunjen i odštampan prijavni formular zajedno sa esejom (detalji u prijavnom formularu) poslati na adresu Pozorišni trg 2, 21000 Novi Sad, najkasnije do 1. jula 2011. godine sa naznakom: Prijava za seminar „Stopama prvih botaničara”.

Za sve informacije obratite se  kancelariji Pokreta gorana na brojeve telefona: 021/451-788, 021/523-865, e-mailom office@pokretgorana.org.rs ili koordinatoru projekta Lazaru Čovsu na 060/088-48-33