Home [ volontiranje ] poziv za volontere INFANT 2011

poziv za volontere INFANT 2011

59
0

mladi10Pridruži se i ti, postani deo jednog od najzanimljivijih festivala u Novom Sadu! INFANT (Internacionalni festival alternativnog i novog teatra) je kreiran sa velikom željom da otvori novi prostor razmene kulturnih vrednosti sa svetom i da obezbedi adekvatan kontekst za kreativnu energiju mladih stvaralaca. Ove godine se realizuje 38. izdanje ovog festivala i u svojoj dugoj tradiciji uvek smo istrajavali na ovim vrednostima, na promociji novog, na inventivnosti i originalnosti. Verujemo da su to vrednosti koje i tebe krase!

Festival se ove godine realizuje u periodu od 25. juna 2011. do 03. jula 2011. godine a program se odvija na različitim otvorenim i zatvorenim gradskim lokacijama (KCNS, SNP, Ujvideki Szinhaz, ulice, trgovi…), očekivana poseta je oko 10.000 ljudi za svih 9 dana. Za uspešnu realizaciju ovogodišenjg festivala potrebna nam je pomoć i podrška volontera.

Volonteri će biti angažovani na sledećim poslovima:

·         doček gostiju

·         hostovanje gostujućih pozorišnih trupa

·         logistička pomoć tokom festivala

·         podela flajera i promotivnog materijala
Po završetku roka za prijavljivanje, biće organizovan pripremni sastanak sa volonterima tokom kojeg će volonteri detaljno biti upoznati sa svojim zaduženjima a biće kreiran i detaljan plan rada.

Volonteri ce biti angažovani tokom celog dana svakog dana festivala, a precizna satnica će biti određena sa svakim volonterom/kom u zavisnosti od konkretnog zaduženja koje će obavljati.

Za volontiranje na ovom festivalu potrebno je da potencijalni volonteri/ke govore engleski jezik a poželjno je znanje i drugih jezika.
Volonterima će biti omogućen besplatan ulaz na sve predstave i druge programme festivala, biće im dodeljen poklon paket, a tokom angažmana biće obezbeđeno osveženje i sendviči.

Ukoliko želite da volontirate na festivalu INFANT, pošaljite mail prijave sa svojim osnovnim podacima i kontaktima na office@volontiraj.rs (u naslovu maila stavite „prijava za INFANT“) najkasnije do 11. juna 2011. godine.

 

Vidimo se na INFANTu!