poziv za volontere INFANT 2011

0

mladi10Pridruži se i ti, postani deo jednog od najzanimljivijih festivala u Novom Sadu! INFANT (Internacionalni festival alternativnog i novog teatra) je kreiran sa velikom željom da otvori novi prostor razmene kulturnih vrednosti sa svetom i da obezbedi adekvatan kontekst za kreativnu energiju mladih stvaralaca. Ove godine se realizuje 38. izdanje ovog festivala i u svojoj dugoj tradiciji uvek smo istrajavali na ovim vrednostima, na promociji novog, na inventivnosti i originalnosti. Verujemo da su to vrednosti koje i tebe krase!

Festival se ove godine realizuje u periodu od 25. juna 2011. do 03. jula 2011. godine a program se odvija na različitim otvorenim i zatvorenim gradskim lokacijama (KCNS, SNP, Ujvideki Szinhaz, ulice, trgovi…), očekivana poseta je oko 10.000 ljudi za svih 9 dana. Za uspešnu realizaciju ovogodišenjg festivala potrebna nam je pomoć i podrška volontera.

Volonteri će biti angažovani na sledećim poslovima:

·         doček gostiju

·         hostovanje gostujućih pozorišnih trupa

·         logistička pomoć tokom festivala

·         podela flajera i promotivnog materijala
Po završetku roka za prijavljivanje, biće organizovan pripremni sastanak sa volonterima tokom kojeg će volonteri detaljno biti upoznati sa svojim zaduženjima a biće kreiran i detaljan plan rada.

Volonteri ce biti angažovani tokom celog dana svakog dana festivala, a precizna satnica će biti određena sa svakim volonterom/kom u zavisnosti od konkretnog zaduženja koje će obavljati.

Za volontiranje na ovom festivalu potrebno je da potencijalni volonteri/ke govore engleski jezik a poželjno je znanje i drugih jezika.
Volonterima će biti omogućen besplatan ulaz na sve predstave i druge programme festivala, biće im dodeljen poklon paket, a tokom angažmana biće obezbeđeno osveženje i sendviči.

Ukoliko želite da volontirate na festivalu INFANT, pošaljite mail prijave sa svojim osnovnim podacima i kontaktima na office@volontiraj.rs (u naslovu maila stavite „prijava za INFANT“) najkasnije do 11. juna 2011. godine.

 

Vidimo se na INFANTu!

Previous article„Klub za traženje posla” za mlade
Next articleOpstina Savski venac raspisala konkurs za mlade talente sa svoje opsitne