Home [konkursi] Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih akcija – grad Beograd

Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih akcija – grad Beograd

58
0
book0Građanske inicijative uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta raspisuju KONKURS za finansiranje omladinskih volonterskih akcija sa teritorije grada Beograda pod nazivom „MLADI SU ZAKON”.

Ministarstvo omladine i sporta želi da tokom Međunarodne godine mladih i Evropske godine volontiranja, kao i kontinuiranog sprovođenja Nacionalne strategije za mlade pruži mladima priliku da sprovedu inicijative kojima se aktivno doprinosi unapređenju života u lokalnim zajednicama.

Konkurs za finansiranje omladinskih „ad hoc” volonterskih akcija „MLADI SU ZAKON” namenjen je mladima starosti od 15 do 30 godina sa ciljem da se podstaknu za aktivno učešeće u društvu. Ovim konkursom ostvaruje se direktan doprinos mladima u lokalnoj sredini. Pruža im se mogućnost da se aktivnije uključe u društvo, ukažu na potrebe mladih u svojoj sredini i doprinesu zadovoljavanju uočenih potreba kroz aktivnosti od opšteg interesa i za dobro svih mladih, kao i celog društva.

Konkurs je otvoren od 9. maja do 9. juna 2011. godine.

Prijavljivanje na konkurs se vrši popunjavanjem Prijavnog formulara.

Popunjen prijavni formular se dostavlja elektronskom poštom na adresu konkurs@gradjanske.org sa naznakom „Za konkurs: Mladi su zakon” ili poštom na adresu:

Građanske inicijative
Simina 9a
Beograd

Dodatne informacije možete dobiti putem e-maila: bojanaj@gradjanske.org ili pozivom na telefon 011/32 83 250.