Home [njuz] Omladinski festival Pogledaj me

Omladinski festival Pogledaj me

47
0

foto3Fakultet za sport i turizam – tims. drugi put za redom pokreće omladinski festival Pogledaj me. Festival istražuje, inspiriše, podržava i nagrađuje kreativnost, upornost, hrabrost i pozitivno razmišljanje mladih u našoj zemlji.

Centralnu aktivnost festivala predstavljaju konkursi za kratke video radove u 5 selekcija koje se bave različitim temama od značaja za mlade u našem okruženju: sportom, zdravljem i fizičkom aktivnošću, putovanjem i slobodnim vremenom, novim tehnologijama i internetom, muzikom, stvaralaštvom i aktivizmom. Dostavljeni radovi biće prikazivani na sajtu festivala i kulturnim centrima za mlade, a najbolji radovi po sudu žirija i publike biće nagrađeni vrednim novčanim nagradama.

Ove godine, u programu festivala naći će se i brojna predavanja, radionice kreativnih veština, tribine sa poznatim ličnostima, interaktivne ture i obilasci i projekcije filmova i diskusije.

Festival traje od 4. aprila do 16. maja. Organizator festivala je Fakultet za sport i turizam tims. iz Novog Sada sa partnerima NVO Građanske inicijative iz Beograda i Studentskim kulturnim centrom iz Novog Sada. Festival su podržali Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje i Raiffeisen banka.