Home [konkursi] Kako izgleda tvoj savršeni radni dan?

Kako izgleda tvoj savršeni radni dan?

106
0

mladi16Približava se trenutak izbora fakulteta, a ti još uvek ne znaš šta da upišeš i čime želiš da se baviš u životu… Približi se odluci tako što ćeš saznati kako izgleda radni dan mladih u Narodnoj banci, Poršeu, USAID-u, Holcimu, Hemofarmu i drugim poznatim kompanijama. Portal za srednjoškolce Mingl te poziva da se prijaviš na program Mingl Insajder i saznaš kako izgleda karijerni put i radni dan uspešnih mladih ljudi, kako su došli do tih mesta, kakva znanja i veštine su im bile potrebne.

Ovaj program će se odigrati 14. aprila na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA), gde će ujedno biti predstavljeni i njihovi studijski programi, moćićeš da upoznaš studente i profesore i vidiš kako je biti student tog faksa i čime sve možeš da se baviš kada diplomiraš.

FEFA je privatan, akreditovan fakultet koji nudi programe iz oblasti ekonomije, finansija, biznisa i menadžmenta. Odabrani srednjoškolci će učestvovati u jednodnevnom programu tokom koga će razgovarati sa uspešnim studentima ovog faksa, saznati kako izgledaju predavanja i vežbe i kakva je perspektiva za zaposlenje posle studija.

Konkurs je otvoren za sve srednjoškolce i srednjoškolke iz Srbije i traje do ponedeljka 11. aprila, u 17:00, a možeš se prijaviti popunjavanjem formulara.

Zamisli svoj savršeni radni dan i svoj savršeni studentski dan uz pomoć programa Mingl Insajder i približi se odluci o izboru faksa!

Za više informacija pišite nam na: info@mingl.org ili nas pozovite na: 011/30-65-830.