Home [ knjige/tribine ] Poziv na nacionalne konsultacije Regionalne inicijative za mobilnost mladih

Poziv na nacionalne konsultacije Regionalne inicijative za mobilnost mladih

49
0
foto7Mreža mladih Hrvatske, Omladinska informativna agencija i Program za mlade Građanskih inicijativa pokreću Regionalnu inicijativu za mobilnost (RIM. Cilj inicijative je povećanje mobilnosti mladih između Srbije, Hrvatske i BiH.

Institucionalna podrška navedenih država za koju će mreža zagovarati doprineće dugoročnijem rešenju postojećih problema – slabe regionalne saradnje, postojanja predrasuda i porasta nacionalističkih tenzija u regionu.

Pozivamo Vas da uzmete učešće na nacionalnim konsultacijama o inicijativi za formiranje regionalnog fonda između Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine koje će se održati u petak 8. aprila od 11-15 časova u Medija centru Beograd, Terazije 3. Pokretači Regionalne inicijative za mobilnost održaće tokom aprila meseca nacionalne konsultacije u sve tri države.

Agendu nacionalnih konsultacija možete preuzeti ovde.

Molimo Vas da nas o učešću predstavnika Vaše organizacije/institucije na nacionalnim konsultacijama blagovremeno obavestite, a najkasnije do ponedeljka, 04. aprila, 2011. godine na e-mail adresu dobrica@gradjanske.org ili na broj telefona 011/32 83 250 begin_of_the_skype_highlighting            011/32 83 250      end_of_the_skype_highlighting. Kontakt osoba je Dobrica Veselinović.

Za učesnike van Beograda predviđena je refundacija putnih troškova.

Izvor: GI