Home [ knjige/tribine ] Interaktivno predavanje: STUDIRANJE BEZ GRANICA

Interaktivno predavanje: STUDIRANJE BEZ GRANICA

35
0

student23Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u Beogradu vas poziva na interaktivno predavanje pod nazivom  “STUDIRANJE BEZ GRANICA – Kompas za akademsku mobilnost” koje će se održati u četvrtak, 3.marta 2011. godine sa početkom u 12 časova na prvom spratu Univerzitetske biblioteke. 

Pored toga što će dobiti brojne praktične savete za privatni i akademski život u inostranstvu, studenti će  imati prilike da saznaju koje su prednosti studiranja u inostranstvu, kako odlučiti o nastavku školovanja i birati usmerenja, kako i kada se prijaviti za stipendije, koje honorarne poslove raditi tokom studiranja, zašto je važno prepoznati prilike koje se mogu ukazati tokom studiranja i maksimalnom ih iskoristiti i koje su razlike u sistemima studiranja u inostranstvu i kod nas. 

O svom ličnom iskustvu govoriće Boris Petrović koji je posle studija na Univerzitetu u Beogradu nastavio školovanje na doktorskim studijama na Sorboni. 

Nadamo se da će studenti prepoznati priliku za razgovor o studiranju u inostranstvu i svim neophodnim koracima koje je potrebno preduzeti u pripremi za ovaj važan korak u razvoju karijere. 

Prijavljivanje se vrši putem on-lajn prijave za aktuelna dešavanja u Centru na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs ili telefonom na 011 3207 469.