Aleksandra Kovač traži mlade talente

0
SHARE

mjuza35Škola “Beogradski glas” koju vodi poznata pevačica Aleksandra Kovač održaće audicije ovog vikenda za prijem novih učenika. Ova škola radi od 2009. godine, a prema Aleksandrinim rečima osnovni cilj jeste da polaznici nauče da pravilno upotrebe glas i tehniku pevanja, te da izgrade svoj stil i budu inovativni.
– Nadam se velikom broju talentovanih kandidata svih uzrasta! Pozivam ih da se prijave i uče od vrhunskih stručnjaka kako da pravilno koriste svoj glas, a da se u isto vreme divno druže sa svojim vršnjacima u pozitivnoj i inspirativnoj atmosferi – kaže Aleksandra Kovač i ističe da su se do sada već izdvojili neki mladi talenti.

– Romanova i moja ideja, kao osnivača škole “Beogradski glas”, bila je da damo šansu deci i odraslima koji žele da školuju svoj glas, ne samo kroz rad u školi, već i kroz snimanja i promovisanje pesama koje smo posebno za njih pisali i koje su deo albuma “Beogradski glas 10”. Tu su se već izdvojili fantastični vokali Kristine Mihajlovski i Ane Maglice, koje su bile i gosti na mom koncertu u Domu sindikata, kao i vokalni sastav “BG devojke”, koje su mi pevale prateće vokale na koncertu, ali i na koncertu Bisere Veletanlić, na “Kolarcu” – navodi poznata pevačica i najavljuje novo izdanje.

 

Prijave traju do 5. februara, putem sajta www. beogradskiglas.com.

Izvor: Blic