Home [ savetovalište za mlade ] Mog decka sexualno ne privlacim

Mog decka sexualno ne privlacim

293
0

pitanje:
Zdravo. Ja sam dizajner i jako privlacna devojka (konikativna, simpaticna, inteligentna, samostalna) sa izrazeno zenstvenim oblinama tela. Privlacna sam vecem broju muskaraca koje poznajem. Od skora zivim sa svojim deckom. Problem je u tome, sto mog decka (umetnik)  sexualno ne privlacim, pri tome On nije gej.

Odnos (sexualni) nam je nikakav, odnosno-retko kada dobar, a ja sam mnooooooooogo strastvena osoba. Kaze da ga ne ocaravam i da trebam vise da se trudim oko njegove erekcije. Ja ne znam kako, kada on ne reaguje ni na moje mazenje, a cak ni na moj oral???Da skacem naga sa lustera????Ne verujem ni da bi to upalilo:( Imala sam do sada iskljucivo normalne veze, sa fantasticnim sexualnim odnosom, i nikada ni jedan problem u tome. Kao posledca,javlja se nervoza kod oboje,a samim tim i svadje koje su sve cesce,prebacujuci sve svoje neuspehe sa poslovnog i sexualnog plana na mene. Ja zelim da ga ostavim, ali mi on to ne dozvoljava, preteci da cemo se rastati tek u starosti ili na groblju. Smatram da bi nam \”dobar sex\” mogao pomoci oko toga, jer zao mi je zato sto kada nam je sex dobar-mi smo divni jedno prema drugom. Inace, niko (ni moji ,ni njegovi roditelji) ovaj problem ne shvata ozbiljno, a ja sam stvarno uplasena, poljuljanog samopouzdanja i sexualnosti. Njihov odgovor je kroz smeh-\”To tako svima mora ici\”. Ja ne verujem. Smatram da je problem do mog decka, ali ne znam da li postoji, i ko je strucno lice za resenje tog problema. Unapred HVALA.

odgovor:

Poštovana Slađana. Iz ovoga što si napisala, ja razumem da ti voliš svog dečka, da među vama postoje brojni faktori povezanosti, da ste u ozbiljnoj vezi (inače ne biste izabrali da živite zajedno) i da imate partnerski problem koji do sada, čini se, niste pokušavali da rešite na dovoljno adekvatan način i koji s toga preti da uništi vašu zajedničku ljubav i vaše pojedinačno samopouzdanje. Problemi kao što je vaš, uspešno se rešavaju kod psihoterapeuta. Postoje privatni psihoterapeuti u Beogradu i Srbiji koji imaju veliko iskustvo i uspešnost u ovoj problematici.  Besplatan tretman seksualnih teškoća u Beogradu je u Institutu za mentalno zdravlje u Palmotićevoj 37 i u KBC „Dr Dragiša Mišović“. Problem ćete pre rešiti ako ga ti eksplicitno postaviš kao zajednički i predložiš da  zajedno odete kod psihoterapeuta. Takođe i ako prestaneš da dečku pretiš raskidom. Srdačni pozdrav, Jovan Ratković.