Home [ volontiranje ] Volontiranje na Tajlandu 2011/2012.

Volontiranje na Tajlandu 2011/2012.

98
0

book8Tajland, poznat kao “Zemlja osmeha”, biser je Jugoistočne Azije, zahvaljujući svojim prirodnim lepotama, bogatoj istoriji i njenim ostacima, kao i svetski poznatoj kuhinji.

Iskoristite priliku da preko ovog programa steknete nova iskustva i veštine, radeći na projektima u lokalnoj zajednici, koji se sastoje u zaštiti životne sredine, edukaciji dece ili odraslih, odbrani ljudskih prava, razvoju lokalnog biznisa i dr.

Program se realizuje u saradnji sa organizacijom AFS Tajland, koja postoji još od 1962. godine. Broji više od 3.000 volontera i 79 ogranaka organizacije širom zemlje, koji zajedno rade na što kvalitetnijem sprovođenju AFS programa.

AFS Tajland godišnje prima oko 200 učenika na godišnji program i oko 50 učesnika na volonterski program, iz više od 30 zemalja sveta.

Interkultura Srbija će vam pružiti maksimalnu podršku u učešću na ovom programu, organizujući orijentaciju pre polaska, a iskusniji volonteri Interkulture pružiće vam pomoć korisnim savetima. Tokom boravka kod porodice-domaćina, lokalni volonteri AFS Tajland će vam pružiti svu potrebnu pomoć kako biste doživeli nezaboravno iskustvo u ovoj zemlji.

Po dolasku u Bangkok, AFS Tajland će za učesnike organizovati orijentaciju u blizini Bangkoka, koja predstavlja priliku da se učesnici programa međusobno upoznaju i razgovaraju o svojim očekivanjima od programa, ali i da čuju prethodna iskustva. Tokom programa, AFS Tajland će organizovati i dodatne orijentacije. AFS orijentacije su interaktivne i poučne, one povezuju pripadnike različitih kultura i omogućuju interkulturno učenje.

Program traje jedan semestar.

 

Više informacija na: neda.zivanovic@afs.org

+381643674697

Neda Živanović

Koordinator za programe 18+

Interkultura Srbija

www.interkulturaserbia.com