Home [konkursi] Konkurs za logo Kineskog trgovinskog centra Zmaj

Konkurs za logo Kineskog trgovinskog centra Zmaj

70
0

olovkaPozivamo sve mlade dizajnere, studente umetničkih akademija i fakulteta i dizajnerskih škola u Srbiji, da iskažu svoju kreativnost i pošalju grafička rešenja, za novi logo Kineskog trgovinskog centra „Zmaj” u vektorskom formatu na e-mail adresu konkurs@ctc.rs
Nova grafička rešenja za učešće na konkursu mogu se dostaviti do 15. decembra, nakon čega će žiri izabrati najbolji rad. Obezbeđen je fond od sto hiljada dinara za pobednika, kao i promocija novog grafičkog rešenja i njegovog autora.

Zmaj je jedan od najznačajnijih simbola tradicionalne Kine, prema tradiciji i mitologiji prestavlja simbol sreće i prosperiteta, kosmičke sile, božanstvo voda, zodijački znak. Koristi se kao simbol moći, autoriteta, cara i carstva, kao i dobre sreće i obilja.

Kineski Trgovinski centar „Zmaj“ je prvi veleprodajni centar koji uvodi nov koncept trgovine „sve na jednom mestu“, pogodan za domaće i strane kompanije, i nudi mogućnost poslovnog umrežavanja trgovinskih preduzeća. Ovaj opšte prihvaćeni koncept poslovanja u svetu prvi put je predstavljen ne samo u Srbiji, već i u regionu.

Izvor: Mreža Kreativnih Ljudi