Home [njuz] GLOBAL LIVE CONNECTION

GLOBAL LIVE CONNECTION

38
0

mladi13GLOBAL LIVE CONNECTION će se održati 27. novembra 2010. godine u 12h u Hali Sportova na Novom Beogradu. U Srbiji će učestvovati 3.000 mladih iz 6 gradova, a preko 50.000 mladih iz celog sveta igraće za život bez HIV-a i bez diskriminacije.

Svake druge godine satelitskim video linkom mladi iz 27 zemalja sveta uživo se povezuju i zajedno, u isto vreme igraju dance4life koreografiju. Ujedinjeni u jednom cilju i povezani uživo putem satelita, svi zajedno ćemo igrati za život, jedni ispred drugih i pred celim svetom. Mi igramo da bi inspirisali svet i svetske lidere na milenijumske ciljeve razvoja i problem koji predstavljaju HIV i AIDS i diskriminacija osoba koje žive sa HIV-om.

Od 27 zemalja koje učestvuju u dance4life projektu ove godine 3 države će biti u fokusu i to: Holandija, Kenija i Srbija. Ponosni smo jer ćemo putem satelita i direktnog prenosa na 27 nacionalnih televizija u 27 zemalja pokazati Srbiju u najboljem svetlu.

dance4life je međunarodni projekat koji je pokrenut u cilju borbe protiv HIV/AIDS-a i sprovodi se u 27 zemalja sveta. Cilj dance4life projekta je da edukuje mlade korišćenjem savremenih metoda kao što su muzika, ples i vršnjačka edukacija.

Ne dozvolite da igramo sami.