Home [treninzi] KAKO SE ZAPOSLITI U MULTINACIONALNIM KOMPANIJAMA

KAKO SE ZAPOSLITI U MULTINACIONALNIM KOMPANIJAMA

67
0

note2Trening centar “Svat lerning end konsalting” (Swot learning and consulting) organizovaće sutra u Sava centru obrazovni seminar na temu “Kako se zaposliti u multinacionalnim kompanijama”, namenjen mladim ljudima koji su na završnoj godini fakulteta, ili su već diplomirali, a još nemaju posao.

Polaznici seminara imaće priliku da čuju savete profesionalaca iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa, koji su direktno uključeni u izbor kadrova u kompanijama banka Inteza, “Frikom”, “Nelt”, “Kim tek” i druge, navedeno je na internet sajtu ovog trening centra.

Kompanije iz različitih privrednih grana objasniće polaznicima specifičnosti u vezi sa poslovanjem pojedinih industrija i kompanija, na osnovu čega će učesnici kasnije moći bolje da odrede željena zaposlenja, da jačaju samopouzdanje i konkurentnost tokom traženja posla.

Cilj seminara je osposobljavanje polaznika za samostalno traženje zaposlenja u multinacionalnim kompanijama – Infostudova radionica za pripremu i pisanje radne biografije (CV-ja) i motivacionog pisma.

Polaznici će dobiti šansu da ostvare kontakte i konkurišu u nekoliko velikih kompanija, a obuka će uputiti polaznike i na to kako da dođu do raspoloživih izvora informacija o slobodnim radnim mestima i potencijalnim poslodavcima.

Zainteresovani kandidati trebalo bi da se prijave na broj telefona 011/260-0059 ili na mejl adresu office@aswotlearning.com, dok se više informacija o seminaru može pronaći na sajtu trening centra www.swotlearning.com.

Izvor: Tanjug