Home [akcija] Sajam obrazovanja na Savskom vencu

Sajam obrazovanja na Savskom vencu

59
0

film4Gradska opština Savski venac u saradnji sa Međunarodnim Akademskim centrom iz Beograda i Savetom Internacionalnih Škola (CIS) organizuje 14. novembra 2010. godine sajam obrazovanja u prostorijama Dečijeg kulturnog centra Majdan, Kozjačka 3-5, u periodu od 16.30 do 18.30 časova.

Sajam obrazovanja je prvi tog tipa koji se organizuje u našoj zemlji i na njemu će se  predstaviti 21 obrazovna institucija iz Sjedinjenih Američkih Država i Evropske Unije. Cilj sajma je da se srednjoškolci druge, treće i četvrte godine, koji planiraju pohađanje osnovnih studija na stranim obrazovnim institucijama, upoznaju sa mogućnostima dobijanja stipendija u punom iznosu.

 

Ulaz na sajam je besplatan za sve zainteresovane.

 

Savetom Internacionalnih Škola (CIS) je neprofitna organizacija koja organizuje obrazovna putovanja svake druge godine, a ove godine, po prvi put, Beograd se nalazi na njihovoj listi destinacija.  U saradnji sa Međunarodnim Akademskim Centrom iz Beograda, predstavnici sa 21 obrazovne institucije iz Sjedinjenih Američkih Drzava i Evropske Unije boraviće u Beogradu 14.novembra povodom CIS sajma obrazovanja.

 

Međunarodni Akademski Centar je deo mreže obrazovnih informacionih centara “Education USA”, odobrenih i podržanih od strane Biroa za obrazovne i kulturne poslove Stejt Departmenta.  Centar ima za cilj da obezbedi tačne i nepristrasne informacije o akreditovanim visokoškolskim institucijama u SAD.  Centar obaveštava javnost u Srbiji i Crnoj Gori promocijom punog spectra viših američkih obrazovnih institucija i mogućnosti međunarodne razmene u SAD.  .