Home [stipendije] Drugi Sajam stipendija- Izaberi stipendiju po svojoj meri!

Drugi Sajam stipendija- Izaberi stipendiju po svojoj meri!

56
0

mladiiNakon velikog uspeha prvog Sajma stipendija, Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje drugi Sajam stipendija pod istim sloganom – Izaberi stipendiju po svojoj meri, u sredu, 27. oktobra 2010. godine, od 10-15h u holu Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Studenti će biti u prilici da iz prve ruke dobiju konkretne informacije od predstavnika fondacija i organizacija-učesnika sajma, koji će naše studente upoznati sa programima studentske razmene i studija u inostranstvu. U okviru Sajma stipendija, u prostorijama Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata biće održane i prezentacije Tempus kancelarije koja će predstaviti Erasmus Mundus programe, i World Learning-a, koji će predstaviti FORECAST program studija u Americi.
Cilj sajma je da mladi steknu pravu sliku onoga što je potrebno za odlazak na različite programe studentske razmene i usavršavanja u inostranstvu i da razbiju stare predrasude da je prosek uvek uslovljavajući parametar, da za studente iz Srbije nema dovoljno stipendija… i da uvide da su njihova motivacija i angažovanje najbitniji faktori koji im mogu omogućiti stručno usavršavanje u inostranstvu.
Sajam će biti organizovan pod pokroviteljstvom fondacije Kralja Boduena.