Home [treninzi] Academy of modern management

Academy of modern management

60
0

mjuza44Mesto:Beograd , Srbija
Organizator
: ESTIEM LG Beograd sa sedištem na Fakultetu organizacionih nauka
Trajanje:
18-22.10.2010.

Opšte informacije:

Pozivaju se studenti svih univerziteta u Beogradu da se prijave za ušečće na seminaru iz oblasti savremenog poslovanja koji će se održati po prvi put . Seminar će biti realizovan u periodu 18-22.10.2010., u prostorijama Privredne komore Srbije, ul. Terazije 23, u terminu od 10h do 16 h.

Seminar je okrenut onima koji imaju elementarno znanje o menadžmentu ili praktično iskustvo iz te oblasti. Prilagođen je studentima fakulteta na kojima menadžment nije u velikoj meri zastupljen. Sve što je potrebno jeste interesovanje i volja da naučite i saznate nešto zanimljivo i poučno iz sveta poslovanja!

Osnovni cilj Akademije jeste da edukuje studente beogradskih univerziteta o najaktuelnijim temama iz različitih oblasti menadžmenta i modernog poslovanja. Zamišljen je kao petodnevni seminar koji će učesnicima pružiti ključna znanja i praktična iskustva iz raznih sfera menadžmenta.

PROGRAM:

18-19. okt.: Održaće se predavanja na teme koje su u skladu sa trenutnim dešavanjima u poslovnom svetu. Predavači će biti teoretičari iz raznih naučnih institucija, osobe sa reprezentativnim radnim iskustvom i predstavnici vodećih kompanija na tržištu. Kompanije čije ćete predavače imati priliku da čujete su: Telekom Srbija, Chapter 4, OM Ogilvy, Holcim i Klas. Samo neki od predavača koji vas očekuju jesu Nuri Chahid, Robert Jenovai, Lazar Stojković

 

20-21 okt.: NLP Institut, NELT, H.art Development Centar i Pleon Olaf&McAteer će biti zaduženi za dva modula radionica, koji predstvaljaju spoj teorije i prakse.

22. okt.: Učesnike očekuje “poslovna igra” Eagle’s Flight-a zasnovana na simulaciji poslovnih situacija, praćene predavanjima na kojima se daju saveti za postizanje najboljih rezultata.

Način konkurisanja:

Ukoliko ste zainteresovani da pohađate seminar potrebno je da se najkasnije do 09.10.2010. prijavite na našem sajtu http://amm.estiem.org.rs .

Da biste se prijavili potrebno je da:

1)     Pripremite CV, koji će, osim osnovnih informacija o Vama, sadržati stepen i smer obrazovanja, profesionalno iskustvo, aktvizam i interesovanja. CV-evi učesnika biće prosleđeni partnerima projekta za baze studenata. Primer CVa mozete preuzeti OVDE.

2)     Popunite FORMULAR koji se nalazi u rubrici prijava.

3)     Na dnu formulara imate mogućnost odabira modula za radionice koje će se održavati trećeg i četvrtog dana seminara. Nešto više o konceptu seminara možete pročitati OVDE.

Ukupno će biti odabrano 50 učesnika/ca. Pri odabiru će se davati prednost KOMEEE

Želimo da napemenemo da će CV-jevi svih učesnika biti prosleđeni našim partnerima, a učesnici koji budu pohađali više od polovine seminara dobiće sertifikat naše Akademije.

Tokom realizacije seminara za sve učesnike obezbeđena je hrana i piće.

Ukoliko imate dodatna pitanja, možete nas kontaktirati na e-mail adresu milica.markovic@estiem.org .