Home [konkursi] Konkurs “Kul.tura@Essen” 30 mladih umetnika putuje u Esen

Konkurs “Kul.tura@Essen” 30 mladih umetnika putuje u Esen

93
0

mladi14Gradska opština Stari grad, grad Beograd, Kancelarija za mlade opštine Stari grad u saradnji sa Ustanovom kulture ‘Parobrod’ , pozivaju sve zainteresovane da podnesu prijavu za konkurs Kul.tura@Essen.

Navedene institucije organizuju putovanje za 30 mladih ljudi sa teritorije opštine Stari grad u ovogodišnju evropsku prestonicu kulture‘ oblast Rur u Nemačkoj,grad Esen.

Projekat predstavlja sticanje novog životnog i profesionalnog iskustva za mlade sa teritorije opštine Stari grad kroz upoznavanje programa ovogodišnje evropske prestonice kulture – Rurskoj oblasti i gradu Esena u Nemačkoj.

Podnosioci prijava moraju ispunjavati kriterijume koji su postavljeni u Uputstvu za podnošenje prijava za konkurs Kul.tura@Essen.

Uputstvo, formular kao i prateća izjava za podnošenje prijava, su dostupni i mogu se preuzeti  na sajtu Kancelarije za mlade opštine Stari grad www.kzmstarigrad.org.rs i  na sajtu opštine Stari grad www.starigrad.org.rs,  ili u prostorijama Kancelarije za mlade, opština Stari grad, Makedonska 42, IV sprat, soba 75, ponedeljkom, sredom i petkom 10-15h. Za dodatne informacije se možete obratiti i na telefon: 011 3340 117 svaki radni dan od 11-15h tokom trajanja konkursa.

Ili putem e-maila: kzmstarigrad@gmail.com

Prijave se moraju dostaviti u zapečaćenoj koverti i to:

  • preporučenom poštom na adresu: Opština Stari grad, grad Beograd, Makedonska 42, soba 75
  • posredstvom kurira ili ličnom dostavom u pisarnici gradske opštine Stari grad,Makedonska 42, Kancelarija za mlade, soba 75. Podnosilac prijave će dobiti dokaz o prijemu.

Koverat mora da sadrži naznaku: KONKURS Kul.tura@Essen

Koverat treba da sadrži: formular za prijavu sa pratećom dokumentacijom.

Prijave poslate na drugi način (na primer: faksom ili mejlom) ili dostavljene na druge adrese neće se razmatrati.

Rok za podnošenje prijava je 30.septembar 2010. godine do 15.30 časova.


Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati
.