Home [njuz] “Job fair” kreira budućnost!

“Job fair” kreira budućnost!

41
0

nwt5“Job fair 10-Kreiraj svoju budućnost” održaće se 1. i 2. novembra u zgradi Tehničkih fakulteta u Beogradu kako bi pomogao mladim inženjerima da dođu do posla. “Job fair” je sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i predstavlja najveći projekat studentskih udruženja Istek i Best Beograd.

Studenti će imati priliku da ostave biografiju u elektronskoj bazi, koja se naknadno distribuira kompanijama učesnicama, ali i da direktno stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija tokom dva dana Sajma.

Istovremeno, “Job fair” kompanijama pruža mogućnost da dođu do najkvalitetnijeg kadra koji naša zemlja može da ponudi.

Ove godine, Sajam će po prvi put imati nacionalni karakter, tako da će i studenti Univerziteta u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu-imati priliku da posete Sajam, ostave podatke u bazi biografija i predstave se kompanijama.

Sajam je propraćen bogatim edukativnim programom kroz brojna predavanja, tribine i treninge koje drže renomirani stručnjaci iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja i ekologije.

Značaj projekta su prepoznali i podržali Ministarstvo Omladine i sporta Republike Srbije, Privredna komora Srbije, Univerziteti u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i dekani svih tehničko-tehnoloških fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Izvor:B92