Home [ volontiranje ] Volonterske vesti ACTiviraj se!

Volonterske vesti ACTiviraj se!

56
0

film5Studentska organizacija AIESEC po prvi put ove godine organizuje projekat koji se bavi socijalnom inkluzijom dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Projekat ACTiviraj se! uključuje niz zanimljivih radionica koje su pripremili studenti Psihologije iz Beograda kao i studenti-volonteri iz Poljske i Ukrajine. Mališani imaju priliku da na kreativan način saznaju nešto vise o motivaciji, komunikaciji, radu u timu, osećaju pripadnosti, njihovim mogućnostima i životnim situacijama u kojima se mogu naći.

Predviđeno je da se radionicama pridruže i njihovi vršnjaci iz beogradskih škola i time daju primer ostalima kako se uz malo truda može mnogo postići. Razmenom iskustva i druženjem imaće priliku da saznaju nešto više o sebi, steknu nove prijatelje i prođu kroz jedno nezaboravno iskustvo.

U  saradnji sa Društvom za pomoć osobama ometenim u razvoju “Stari grad” volonteri AIESEC-a  svake subote organizuju druženje gde svi prisutni mogu da uživaju u karaokama, igrama pantomime kao i u kvizovima opšte kulture. Studenti i štićenici društva iskoristili su lepo vreme da provedu dan u prirodi na Adi Safari, da odu u razgledanje Beograda tramvajem, vožnju brodićem po Dunavu i da se zabave uz filmove u beogradskim bioskopima. Takođe, organizovano je multikulturno veče gde su studenti iz inostranstva predstavili svoje zemlje, kulturu, specijalitete, običaje i tradicionalne plesove.

Sve prijave preko www.volonteribeograda.rs