Home [njuz] Premijera Simpsonovih u Springfildu!

Premijera Simpsonovih u Springfildu!

49
0

simsonsKoji će od mnoštva Springfilda postati domaćin premijere dugometražnog filma o Simpsonovima? Verovatno znate da je jedan od najpoznatijih izmišljenih gradova na planeti – Springfild, rodni grad najzabavnije porodice na planeti – Simpsonovih.

Povodom premijere filma “Simpsonovi Na Filmu”, dnevni list “USA today”, orgazovao je konkurs na kome će čitaoci odrediti kojem će pravom gradu Springfildu pripasti  čast da postane domacin specijalne “hometown” premijere dugo isčekivanog filma.

U narednih 30 dana gradjani svih Springfilda širom Amerike, moći će da pošalju kratke filmove o svom gradu, a o pobedniku ove akcije  moći da odluče svi koji posete sajt www.usatoday.com.  Pobednik konkursa biće proglašen 10 jula.

U izabranom gradu, kompanija “20th Century Fox”,  će 26. jula organizovati specijalnu V.I.P. projekcjiu, sa žutim tepihom, kojim će prošetati gosti koji će ujedno biti u prilici da među prvima u svetu pogledaju film baziran za seriji koja se prikazuje čak 18 godina.

Zanimljivo je da je Mat Gronong, idejni tvorac Simpsonovih izjavio, da je stvarajući seriju izabrao naziv za grad Springfild, iz razloga što je to jedno od najčešćih imena  američkih gradova.

Sinopsis:
Potreban je veliki ekran da bi se u potpunosti dočarala glupost Homera Simpsona, a film SIMPSONOVI NA FILMU uradio je upravo to. U željno očekivanom dugometražnom animiranom filmu zasnovanom na televizijskoj hit seriji, Homer mora da spasi svet od katastrofe koju je sam proizveo!

Film Simpsonovi Na Filmu, startovaće u domaćim bioskopima  26. jula.