Home [ volontiranje ] Centru za integraciju mladih potrebni volonteri

Centru za integraciju mladih potrebni volonteri

61
0

vesti5Centar za integraciju mladih (www.cim.org.rs) još od 2007.godine realizuje projekat Svratišta za decu ulice.Sada je Centar započeo novi projekat upisa dece iz nehigijenskih naselja u pripremno predškolski program.U toku protekle školske godine 14oro dece iz nehigijenskog naselja sa teritorije opštine Palilula je u okviru ovog projekta pohađalo pripremno predškolski program i pošto su ga uspešno završili sada su spremni za upis u prvi razred. Projekat ćemo nastaviti da realizujemo i u toku školske 2010/11. Za realizaciju samog projekta potrebna nam je pomoć volontera.Njihov zadatak bi bio direktan rad sa korisnicima i njihovim porodicama na terenu, u naselju kao i kontakt sa vaspitačima u predškolskim ustanovama u koje bi deca bila upisana.Rad volontera podrazumeva direktnu i konstantnu superviziju korisnika kao i praćenje njihovog napretka i ukazivanje na eventualne probleme sa kojima se suočavaju.

Molimo sve zaineresovane volontere da nam pošalju kratko motivaciono pismo i svoj kontakt, a mi cemo vam se javiti i pozvati vas na razgovor.

Vaša spremnost i motivacija su nam neophodni da realizujemo ovaj projekat koji će deci uključenoj u život i rad na ulici obezbediti mogućnost redovnog pohađanja pripremno predškolskog programa.Uz vašu podršku uspećemo u tome!

Jasna Cicmil, koordinatorka za obrazovanje u Centru za integraciju mladih
email: jasna.cicmil@cim.org.rs
Ana Matić, koordinatorka volontera u Centru za integraciju mladih
email: ana.matic@cim.org.rs

“You make a living by what you get. You make a life by what you give.”
– Winston Churchill