Home [akcija] Mlade snage Obrenovca na Međunarodni dan mladih

Mlade snage Obrenovca na Međunarodni dan mladih

50
0

official-logo-bwKancelarija za mlade GO Obrenovac povodom Međunarodnog dana mladih 12. avgusta,  u okviru programa “Četvrtkom u čet’ri dvice” organizuje festival Mlade snage Obrenovca – OBRENOVAC YOUTH FORCES FEST.
Od 18 časova u Sportsko-kulturnom centru Obrenovac održaće se kreativna muzička radionica za mlade. Potrebno je poneti bilo kakav instrument koji možete da nabavite (gitare, frule, nešto za udaranje, možda imate neku ideju da iskoriste nešto što nije zvanično instrument, ali dobro zvuči).

Svirka počinje u 20 časova, na letnjoj sceni Sportsko-kulturnog centra Obrenovac, a nastupaju obrenovački bendovi  No warning shot,  U zmajevom gnezdu, Angry virgin, Stone age i Pomahnitala pata.

Pre dvanaest godina, Generalna skupština Ujedinjenih proglasila je 12. avgust Svetskim danom mladih. Ovaj praznik je pokrenut kako bi se slavilo bogatstvo i raznovrsnot veština, znanja i spremnosti mladih da aktivno pomognu zajednici u kojoj žive. Tokom ovog dana države, institucije, organizacije i aktivisti širom sveta skreću pažnju na pitanja koja utiču na položaj omladine u društvu.