Home [konkursi] DA LI MOŽETE DA PROMENITE SVET?

DA LI MOŽETE DA PROMENITE SVET?

48
0

starIskoristite mogućnost da se lično obratite svetskim liderima
Da li ste društveno aktivni u svojoj zajednici? Imate između 16 i 25 godina? Imate čvrsto mišljenje o tome kako da svet učinite boljim i jaku želju da se bavite globalnim ekonomskim, društvenim i političkim temama?

Global Changemakers je naš projekat koji pruža mogućnost mladim društvenim aktivistima da razviju svoje liderske sposobnosti kroz intezivnu obuku koju vode lideri iz sveta politike i biznisa. Ovaj projekat stvara mogućnosti mladim ljudima da iznesu svoje mišljenje pred svetskim političkim liderima, pritom se aktivno uključujući u globalnu mrežu mladih aktivista.
Izabraćemo grupu od 60 najboljih kandidata iz celog sveta koja će učestvovati u medijskim i treninzima o liderstvu koji će se održati od 21. do 27. novembra ove godine u Velikoj Britaniji. Učesnici ovog foruma pod nazivom Global Youth Summit unaprediće svoje liderske veštine i dobiće priliku da se povežu sa sebi sličnim mladim ljudima iz celog sveta. Nakon nedelju dana intezivnog rada, učesnici projekta će izabrati svojih šest predstavnika koji su učestvovali na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu 2011.

KO MOŽE DA SE PRIJAVI?
Tražimo socijalne preduzetnike, društvene aktiviste i volontere uzrasta od 16 do 19 godina.
KAKO MOGU DA SE PRIJAVIM?
Kandidati treba da pokažu da su komunikativni, prethnodno iskustvo i motivaciju da postanu član ove mreže i dalje prenesu rezultate njenog rada.
Prijava se sastoji od pisanog formulara u kome kandidat navodi svoje lične podatke i objašnjava svoj prethodni rad u oblasti društvenog aktivizmam, kao i od dvominutnog YouTube video klipa na engleskom jeziku. U ovom snimku, kandidat treba da pokaže svoje prethodno iskustvo, kao i motivaciju da se uključi u projekat.
Rok za prijavljivanje petak, 6. avgust 2010. Samo prijavljivanje se obavlja preko našeg sajta www.global-changemakers.net. British Council će za 60 izabranih kandidata pokriti sve troškove učešća u programu (putni troškovi, vize, smeštaj, ishrana, sve aktivnosti tokom događaja). Ako vam je potrebno više informacija, molimo vas da posetite zvaničnu internet prezentaciju projekta (www.global-changemakers.net).

www.britishcouncil.rs