Izgradi karijeru u pravom smeru

0
SHARE

sample_1Pozivamo Vas da na poslepodnevno dešavanje „Karijerobus“ u četvrtak, 1. jula od 16:30 do 21:30 na tromeđi Plato – Knez Mihailova – Čika Ljubina /ispred zgrade Filozofskog fakulteta gde će biti postavljen autobus GSP-a koji će simbolično predstavljati Centar za razvoj karijere kao stanicu na putu između studiranja i zaposlenja.

U autobusu i na štandovima koji će biti postavljeni pored “Karijerobusa” studenti će dobijati informacije o različitim edukativnim aktivnostima i programima koje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, organizuje i prijavljivati se za info listu Centra. Svečano otvaranje „Karijerobusa“ planirano je za 17 časova.

Centralnu aktivnost samog događaja čini mini panel diskusija sa početkom u 17:45 tokom koje će studenti biti u prilici da postave pitanja gostima Centra o pravcu razvoja njihove karijere i načinima na koje su se profesionalno usavršavali. Predviđeno je i potvrđeno prisustvo više nestranačkih ličnosti iz javnog sveta, izuzetno uspešnih u oblastima HR sektora, ekonomije, medicine, odnosa sa javnošću, sporta i medija sa kojima će studenti moći da provedu popodne u druženju i moći da čuju korisne savete kako izgraditi uspešnu karijeru u Srbiji.

Pored događaja „Karijerobus“, u okviru kampanje «Karijerisanje“ koju je osmislio i realizuje tim studenata – praktikanata Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu organizovaće se najesen još dva događaja: „Ćaskanje“ – kafić „Karijerisanje“ i Centrovske kutije.

 

Cela kampanja je osmišljena u cilju što boljeg predstavljanja usluga Centra tokom upisnog roka i postizanja ravnomerne informisanosti studenata o uslugama i aktivnostima Centra. Ideja je da se kroz različite, pre svega atraktivne i zanimljive programe studenti i mladi diplomci informišu i podstaknu da na vreme razmišljaju o svojoj profesionalnoj budućnosti, razvijaju neophodne veštine i znanja i tako poboljšaju šanse za zaposlenje posle diplomiranja.

Kampanja „KARIJERISANJE – Izgradi karijeru u pravom smeru!“ se realizuje pod pokroviteljstvom grada Beograda, uz podršku preduzeća Aerodrom „Nikola Tesla“, „GSP Beograd“, „ABS Minel“, „Coca-Cola Hellenic“, „Lampas“, „Studio B“, „POSH&MEDIA“.