Home [konkursi] EXIT: Konkurs za 600 volontera

EXIT: Konkurs za 600 volontera

49
0

mjuza33Exit festival ove godine otvara vrata za preko 600 volontera iz celog sveta koji će dobiti priliku da steknu neverovatna iskustva, radeći u programskoj produkciji, press centru, kampu, promo timu i drugim segmentima festivala. Konkurs za prijave biće otvoren od 1. do 20. juna a svi mladi ljudi koji žele da se uključe i postanu deo ove velike organizacije mogu da se prijave na ovom linku.

U formularu je neophodno da popunite opšte podatke, prethodna radna i volonterska iskustva, uz motivaciono pismo za rad na Exit festivalu, i napomenu o tome u kojem segmentu organizacije želite da radite. Svi kandidati koji uđu u uži izbor potrebno je da prođu intervju i odgovarajuću obuku.

Volonteri će na imati obezbeđen ulaz i boravak na Exit festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Exit vilidžu, ishranu unutar vilidža i besplatne tokene za piće. Kada se završi Exit, volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Volonteri će kroz rad na Exit festivalu imati priliku da razvijaju osećaj pripadnosti i korisnosti za zajednicu, humanitarni rad, kao i za razvoj ličnosti i novih veština, timski rad, da upoznaju ljude iz različitih gradova i zemalja, da poboljšaju znanje stranih jezika i da steknu uvid u organizaciju jednog velikog festivala. Poseban deo aktivnosti volontera biće učešće u ekološkim radionicama na kojima će im biti omogućeno da se edukuju u oblasti primene tehnologija za obnovljive izvore energije i podizanja nivoa svesti o ekologiji i zaštiti životne sredine.

Volontiranje će trajati od 5. do 12. jula 2010. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, i to najviše 6 sati u toku jedne smene.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja možete nam pisati na volonteri@exitfest.org.