Home [njuz] “Pogledaj me!” – festival kratkog internet filma

“Pogledaj me!” – festival kratkog internet filma

33
0

film8Pogledajte prve filmove festivala kratkog internet filma ,”Pogledaj me!”, projekta namenjenog mladima u cilju razvoja fizičke, mentalne, društvene i stvaralačke aktivnosti mladih. Za samo nekoliko dana pristigli su filmovi na konkurs Festivala kratkih Internet snimaka, uz najčešći komentar autora da su imali potrebu da se iskažu, ali da, nažalost do sada nigde nisu predstavljani. Za sada je na festival pristiglo dosta tematski različitih filmova. Bilo je onih koji predstavljaju sportiste, Srbiju, ali i najviše onih koji su sami po sebi delo, poput filma “Svaki pametan čovek” ili “Video about me”.

Zanimljivo je da je najveću pažnju privukao jedan društveno angažovani snimak “Nemamo gde”, Petra Kovačevića iz Požege, koji govori o nedostatku prostora za kulturu, zabavu i druženje mladih u ovom malom gradu.
Konkurs festivala je još u toku, a organizatori pozivaju sve kreativce da se priključe akciji, ali i da daju svoju podršku dosadašnjim konkurentima.
Najzanimljiviji filmovi, intervjui sa značajnim ličnostima i specijalno napravljen materijal biće objedinjeni na kraju u promotivni spot, a autori nagrađeni vrednim nagradama.
Pogledajte “Pogledaj me!”.