Home [treninzi] apriori besplatni promotivni treninzi

apriori besplatni promotivni treninzi

48
0

student26apriori trening nema cenu!
Znamo da je odluka o „kupovini“ nekog treninga zahtevna, komplikovana i nerada. Zato vam mi nudimo da prvo vidite šta i kako radimo, pa da onda odlučite. I to besplatno. Dođete, doživite, ocenite i odlučite.

Da biste videli šta i kako radimo, prijavite se na jedan od dva otvorena promotivna besplatna treninga koja organizujemo u prostoru TC Staklenac na Trgu Republike (III sprat, lokal 6).

Ako se odlučite da proverite zašto smo „zakon za trening“, potvrdite svoje učešće na otvorenitrening@apriori.rs do 09. maja. Interesovanje je neograničeno, ali broj mesta nije.

13. maj (10 -14h): U tremi su velike oči!

Ovaj trening će vas upoznati sa najvećim izazovom za sve – sa javnim nastupom i nastupom na medijima. Tokom rada biće predstavljeni neki od ključnih elemenata potrebnih za prevazilaženje treme i straha od javnog nastupa i za adekvatan odabir tema i poruka koje želite da pošaljete javnosti, kao i vežbanje verbalne i neverbalne komunikacije tokom nastupa. A onda ćete javni nastup moći izvesti i žmureći.

18. maj (10 -14h): Kako da kažem ono što prećutim?

Tokom ovog treninga spoznaćete značaj neverbalne komunikacije, sagledaćete brojne faktore koji utiču na kreiranje slike i pozicije u svakodnevnoj komunikaciji i unapredićete osnovne veštine za „čitanje nenapisanog i slušanja neizrečenog“. Cilj treninga je osvešćivanje neverbalne komunikacije koje može kreirati značajnu prednost kako u svakodnevnom životu tako i u situacijama pregovaranja, upravljanja ili rešavanja konflikata. A onda ćete pričati i ono što ne kažete.