Home [njuz] Career Days”

Career Days”

50
0

student4U ovom momentu, više od 200 hiljada građana Srbije starosti od 15 do 30 godina je nezaposleno. Dok je kriza i dalje prisutna, mladi ljudi napuštaju zemlju u nadi da će u inostranstvu pronaći šansu za posao koju u svojoj zemlji nemaju. Ovogodišnji Career Days pruža šansu za posao, priliku za bolju budućnost i 16. put asistira u rešavanju problema nezaposlenosti.

Posetioci Career Days-a su uglavnom mladi koji su tek završili fakultet ili imaju nekoliko ispita do kraja, ali i oni koji već imaju neko radno iskustvo ili su u potrazi za novim poslom. Career Days omogućava direktan kontakt sa poslodavcima odnosno HR menadžerima kompanija. Kompanije koje tradicionalno učestvuju na Career Days-u smatraju da se najkvalitetniji kadar može upravo ovako pronaći. Neki od učesnika na ovogodišnjem Career Days-u su: prijatelj projekta Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, pokrovitelj u Beogradu Coca-Cola Hellenic, partneri: VIP, Narodna Banka Srbije, Ernst&Young, Telenor, InBev, Holcim, PricewaterhouseCoopers I još preko 20 kompanija učesnica. Generalni medijski pokrovitelji su 24 sata I RTS.

Tokom sajma biće organizivane interaktivne radionice od strane kompanija koje žele da zaposle kadrove. Na taj način će zainteresovani kandidati moći da se istaknu i pokažu svoje znanje  rešavanjem problema iz prakse sa kojima se kompanije susreću u svom poslovanju.

Jedan od najvažnijih ciljeva Career Days-a od ove godine je zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Zato želimo da ih ohrabrimo da dođu na Career Days, jer je ovo idealna prilika za njih..

Mladi i kompanije su prepoznali „Career Days” kao mesto stvaranja novih prilika za razvoj i uspeh. Budite u centru zbivanja, jer se „Career Days”  ove godine održava 20. i 21. aprila u Sava Centru.
Više informacija možete naći na našem internet sajtu www.careerdays.org.rs