Home [treninzi] “Internacionalna Konferencija Mladih Lidera iz Dijaspore 2010”

“Internacionalna Konferencija Mladih Lidera iz Dijaspore 2010”

26
0

mjuza“INTERNACIONALNA KONFERENCIJA MLADIH LIDERA IZ DIJAPORE 2010” spaja mlade Srbe iz 19 zemalja, i pruža im priliku da se ujedine na jedno mesto, da razmene svoje znanje i iskustvo kao i da uspostave poslovna partnerstva i trajne internacionalne veze.
Konferencija ce se održati 20 MARTA, 2010 U TORONTU, KANADI. Nastavak je veome uspešne konferencije koja je održana 9 i 10 jula 2009 u Beogradu, Srbiji, koja je okupila preko 800 učesnika sa pet kontinenata, 20 izlagača na sajmu i 30 nominovanih za nagradu najbolji mladi “30 ispod 30 godina”.

Tema konferencije je: “MOSTOVE KOJE DANAS GRADIMO PRIPREMAJU BUDUCE LIDERE”
Nasa organizacija veruje da mladi poseduju strast da veruju, hrabrost da sanjaju i snagu da deluju. Mladi su ti koji su u stanju da kolektivno poboljšaju budućnost naše otadzbine i našeg naroda.

KONFERENCIJA OBUHVATA SLEDECE TEME:
• Slika Srba u Globalnom Kontekstu; naša istorija, kultura, indetitet
• Razmena ideja i informacija sa ciljem da se postavi veza između Kanade, SAD, Evrope, Australije i Srbije
• Razvoj dijasporske omladine i inovativne poslovne saradnje
• Informativna Komunikacija i Tehnologija; Sport; Muzika; Umetnost

Sa izvanrednim govornicima, interaktivnim projektnim radovima ì saradnjom sa kolegama, ova konferencija će biti jedan spektakularni dogadjaj, koji ce da inspiriše, ojača ì prosvetli Srpsku mladu populaciju širom sveta.

POZIVAMO VAS DA NAM SE PRIDUZITE NA OVOM PUTU KA SPAJANJU SRPSKI MLADIH LIDERA SIROM SVETA I POBOLJSANJU SRPSKE BUDUCNOSTI!

Vise informacija kao i upustvo za registraciju mozete naci na web stranici: http://www.futuregloballeadership.com/sr/2010-toronto