Home [zabavnik] Beck’s nagradna igra

Beck’s nagradna igra

53
0

becksBeck's je za sve ljubitelje dobre zabave i napredne tehnologije ovo leto priredio brojna iznenađenja koja se kriju ispod čepa Beck's Piva. Dovoljno je kupiti bilo koje pakovanje Beck's Piva, otvoriti čep i poslati sms na 6886. 5 kodova donosi sansu da se osvoji glavna nagrada MINI CABRIO, ili neku od utesnih nagrada: 10 lap topova, 25 smart telefona..

Šta ovo leto može da ti donese dok na +35 C sediš u gradu? Dovoljno je da zamisliš želju, otvoriš bocu Beck's Piva i pošalješ kod sa čepa putem sms-a. Zamisli sebe u brzim kolima, otvorenog krova, u sjajnom društvu ili kako komuniciraš sa ostatkom sveta putem svog najnovijeg hi tech gadgeta dok u hladu ispijaš Beck's. Zamisli želju i igraj nagradnu igru.

Slanjem 5 kodova sa čepa putem sms-a na broj 6886 učestvuješ u trci za nagrade. Čim pošalješ kod stići će ti povratni sms o tvom statusu u igri. Kada pošalješ svih 5 kodova imaš šanse da osvojiš glavnu nagradu – Mini Cabrio, auto koji će te odvesti na najuzbudljivija mesta dok ti "vetar mrsi kosu".

Od 1. juna do 30 jula Beck's ti obećava dobar provod i zanimljive nagrade. Odvezi se Minijem, opremi se lap topom (10) i smart telefonom (25) ili se obuci u  atraktivnu Beck's T-shirt (2.000). Leto će biti dugo i vrelo, ali ne i dosadno za one koji odluče da ispune svoju želju uz Beck's Pivo.