DJ’s First Aid na Kalemegdanu za decu izbeglice

0

djfirstaidDomaći i strani DJ-evi pod nazivom DJ's First Aid održaće humanitarni koncert 1. juna na Partizanovim košarkaškim terenima na Kalemegdanu u Beogradu.
Sav prihod od nastupa ide za pomoć deci iz izbegličkog kampa Radinac u Smederevu najavili su organizatori iz nevladine organizacije Asocijacija za afirmaciju mladih Modem.
Kako prenosi agencije Beta, od domaćih DJ-eva nastupiće Marko Nastić, Marko Vuković, Bokee Kinetic Vibe, Marko Milosavljević i Ales, kao i njihove francuske kolege Bern Julien i Luc iz Digital Talk.
Manifestaciju na Kalemegdanu upotpuniće performans žonglera sa vatrom Burning Crew Concept iz Francuske.
Iste večeri biće održane i modne revije kuća Hair Factory i Masha, kao i izložba fotografija Marka Kecmana, Đorđa Jovanovića i Đuzepea Salerna iz Italije.
Predstavnik Modema Nikola Kovačević rekao je agenciji Beta da će nastup DJ-eva biti kruna humanitarne kampanje Hoću da sretno odrastem koju sa kolegama iz Francuske Enfants Plancte Esperanza organizuju za pomoć deci iz Radinca.
“Kamp Radinac je najveći u Srbiji, ima 608 ljudi od čega su 285 deca. Uslovi za život su užasni. Petočlana porodica živi na devet kvadratnih metara, četiri-pet porodica dele jedno kupatilo. Ceo prihod od svih akcija biće za tu decu", rekao je Kovačević.
Manifestacija na terenima košarkaškog kluba "Partizan" počinje 1. juna od 20.00.

Previous articleFatih Akin na filmskom festivalu Srbije
Next article„Lovac” na nesavesne studente sve traženiji