Home [njuz] DJ’s First Aid na Kalemegdanu za decu izbeglice

DJ’s First Aid na Kalemegdanu za decu izbeglice

87
0

djfirstaidDomaći i strani DJ-evi pod nazivom DJ's First Aid održaće humanitarni koncert 1. juna na Partizanovim košarkaškim terenima na Kalemegdanu u Beogradu.
Sav prihod od nastupa ide za pomoć deci iz izbegličkog kampa Radinac u Smederevu najavili su organizatori iz nevladine organizacije Asocijacija za afirmaciju mladih Modem.
Kako prenosi agencije Beta, od domaćih DJ-eva nastupiće Marko Nastić, Marko Vuković, Bokee Kinetic Vibe, Marko Milosavljević i Ales, kao i njihove francuske kolege Bern Julien i Luc iz Digital Talk.
Manifestaciju na Kalemegdanu upotpuniće performans žonglera sa vatrom Burning Crew Concept iz Francuske.
Iste večeri biće održane i modne revije kuća Hair Factory i Masha, kao i izložba fotografija Marka Kecmana, Đorđa Jovanovića i Đuzepea Salerna iz Italije.
Predstavnik Modema Nikola Kovačević rekao je agenciji Beta da će nastup DJ-eva biti kruna humanitarne kampanje Hoću da sretno odrastem koju sa kolegama iz Francuske Enfants Plancte Esperanza organizuju za pomoć deci iz Radinca.
“Kamp Radinac je najveći u Srbiji, ima 608 ljudi od čega su 285 deca. Uslovi za život su užasni. Petočlana porodica živi na devet kvadratnih metara, četiri-pet porodica dele jedno kupatilo. Ceo prihod od svih akcija biće za tu decu", rekao je Kovačević.
Manifestacija na terenima košarkaškog kluba "Partizan" počinje 1. juna od 20.00.