Home [treninzi] Radionica “Izgradnja poverenja”

Radionica “Izgradnja poverenja”

103
0

noc_muzeja.gifHelsinški odbor za ljudska prava u Srbiji poziva mlade ljude iz Vojvodine da se prijave i učestvuju u radu seminara/radionica "Izgradnja poverenja". Prvi od ukupno četiri seminara/radionica će biti organizovan(a) u Novom Sadu, od 28 do 30 juna.

Pravo učešća na seminaru/radionici odnosi se isključivo na mlade iz Vojvodine, od 18 do 25 godina starosti, pripadnike različitih etničkih, verskih i lingvističkih zajednica.

Broj učesnika seminara/radionica je ograničen na 20 mladih vojvođana/vojvođanki. Cilj seminara/radionica je da osnaži privrženost mladih ljudi demokratiji i demokratskim vrednostima, da ih upozna sa modelima nenasilnog rešavanja konflikata, suočavanja sa prošlošću, merama izgradnje poverenja u pluralnim društvima, pravima manjina, ulozi religije i procesima evropskih integracija.

Seminari/radionice "Izgradnja poverenja" se organizuju u okviru projekta "Podsticaj multietničkom identitetu Vojvodine". Projekat  podržava Evropska komisija.

Finansijska pomoć :Za deset učesnika izvan Novog Sada Helsinški odbor za ljudska prava snosi putne i troškove smeštaja u Novom Sadu.

Način konkurisanja :Molimo sve zainteresovane da svoje prijave pošalju do 20 juna na kontakt mail  ili da kontaktiraju novosadsku kancelariju Helsinškog odbora na telefon: 021 63 65 694, odnosno 063 8326 366. Sa svim prijavljenim kandidatima prethodno će biti obavljen razgovor. Odabrani kandidati će putem e-maila biti obavešteni o mestu održavanja seminara/radionica i programom rada.

Rok za konkurisanje : 20.06.2007.

  domonjip@eunet.yu
http://www.helsinki.org.yu