Home [ volontiranje ] Postani deo našeg tima – širimo osmehe! / poziv na volontiranje

Postani deo našeg tima – širimo osmehe! / poziv na volontiranje

56
0

 Centar za razvoj karijere i prvi studentski humanitarni fond ’’Osmeh na dar’’ te pozivaju da se pridružiš četvrtoj po redu humanitarnoj akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu sa Kosova i Metohije.

Ako si student/studentkinja ili srednjoškolac/srednjoškolka, ako želiš da budeš društveno angažovan i da razvijaš svoje timske i organizacione sposobnosti, da upoznaješ nove ljude i pomažeš onima kojima je pomoć neophodna, prijavi se da budeš volonter Fonda ’’Osmeh na dar’’.

Volonterski rad podrazumeva tročasovno angažovanje u toku jedne radne nedelje. Volonteri mogu učestvovati u različitim aktivnostima koje se tiču saradnje sa medijima ili sponzorima, i mogu biti deo kreativnog tima Fonda ’’Osmeh na dar’’.

Fond će svakom volonteru uručiti sertifikat o volontiranju, i pružiti mogućnost učestvovanja na kursevima profesionalnog usavršavanja iz oblasti PR-a, upravljanja projektima i fandrejzinga. Za one kojima je to potrebno, Fond će posebno aktivnim volonterima davati preporuke o društvenom angažovanju.

Način prijave: Pošalji kratak CV i prijavu na e-mail adresu osmehnadar@gmail.com.

Rok za prijave: 1. decembar 2009.