Home [konkursi] Otvoren četvrti po redu konkurs „Coca-Cola talenati“ za razvoj budućih poslovnih lidera

Otvoren četvrti po redu konkurs „Coca-Cola talenati“ za razvoj budućih poslovnih lidera

43
0

 Ministarstvo prosvete Republike Srbije i kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija su danas u Rektoratu Univerziteta u Beogradu, po četvrti put, zvanično otvorili tradicionalni program Coca-Cola talenti za 2009. godinu, koji ima za cilj proširivanje perspektiva za profesionalni razvoj mladih kadrova u zemlji. Izabranim studentima kompanija pored novčane podrške u iznosu od 2000 evra po akademskoj godini, obezbeđuje vrhunske obuke, priliku da se upoznaju sa najboljim praksama kompanije i da kroz bogat mentorski program i interakciju sa menadžmentom steknu znanje i praktično iskustvo za vreme studija. Konkurs je otvoren od 26. oktobra do 26. novembra, a propozicije programa su dostupne na internet stranici www.cchellenic-talents.co.rs.

Studenti će proći četiri kruga selekcije koji će se realizovati u naredna dva meseca. Proces selekcija će uključiti skeniranje biografija i motivacionih pisama, testiranje opštih sposobnosti i inteligencije, procenu kompetencija kroz simulacione vežbe – grupna i pojedinačna vežba, i završne intervjue. Kao i prošle godine, ceo proces selekcije će biti pod nadzorom Stručnog odbora Cola-Cola Hellenic Srbija.

U prethodne tri godine 21 student je prošao program Coca-Cola talenti i do sada je svako od njih pohađao kompanijske obuke iz različitih oblasti, dobivši priliku da se upozna sa strukturom i načinom poslovanja jedne od najuspešnijih svetskih kompanija kao što je Coca-Cola Hellnic.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti fakulteta Univerziteta čiji je osnivač Republika Srbija, odnosno čiji osnivač nije Republika Srbija, ali poseduju neophodne akreditacije.

Kandidati mogu biti nezaposleni studenti koji su dali uslov za upis treće akademske godine studija, čija je prosečna ocena 8,5 i više i poseduju odlično znanje engleskog jezika i rada na računaru.

Konkurs je otvoren od 26.oktobra do 26. novembra 2009. godine, a sve informacije o uslovima i načinu prijavljivanja možete videti na veb sajtu www.cchbc-talents.co.rs