Home [treninzi] POZIVAMO VAS NA SIMULACIJU INTERVJUA ZA POSAO

POZIVAMO VAS NA SIMULACIJU INTERVJUA ZA POSAO

42
0

 Često je slučaj da mladi ljudi bez obzira na stečena znanja i kvalifikacije nemaju uspeha na intervjuu za posao. Posle svih ispita na fakultetu na kojima se ocenjuje znanje, mlad čovek suočava se sa novom situacijom u kojoj je predmet ocenjivanja njegova sopstvena ličnost. Povratna informacija često izostane. Kako onda biti bolji narednog puta?

Simulacija intervjua za posao treba da pomogne studentima da uvidom u vlastite veštine i načine ponašanja i reagovanja u određenim situacijama dobiju jasniju sliku o sebi i budu uspešniji pri uobličavanju sopstvenih misli i ideja i budućem apliciranju za posao.
Prijavite se za simulaciju intervjua za posao i u polusatnom susretu sa zaposlenima u Centru za strane jezike Equilibrio saznajte kako izgleda pravi intervju za posao, koja pitanja Vam mogu biti upućena, kako da predstavite svoje kvalifikacije, interesovanja i veštine. Dobićete sugestije kako da unapredite predstavljanje budućem poslodavcu.

Možete se prijaviti:

1. za „otvorenu“ poziciju profesora engleskog jezika. Potrebno je da pošaljete biografiju i motivaciono pismo na engleskom jeziku na office@razvojkarijere.bg.ac.rs i popunite prijavni list koji se nalazi na sajtu CzRK-a,
2. za mesto u publici. Potrebno je da na office@razvojkarijere.bg.ac.rs pošaljete popunjen prijavni list koji se nalazi na sajtu CzRK-a.

Rok za prijavu: 1.11.2009.

Zbog ograničenja u vremenu odabraćemo do šest „kandidata za posao“. Ostali će biti pozvani da se pridruže publici i imaće prednost prilikom neke od budućih simulacija koje budemo organizovali. „Kandidati za posao“ bi trebalo temeljno da se pripreme, kao da zaista dolaze na intervju.

CzRK web: www.razvojkarijere.bg.ac.yu