Home [ muviz ] Disciplina u pozorištu

Disciplina u pozorištu

58
0

 Dok Disciplin A Kitschmu krajem oktobra očekuju tri koncerta po Hrvatskoj (22.10. Purgeraj u Zagrebu, 23.10 Uljanik u Puli, 24.10 09 Kocka u Splitu), kao i intenzivno razmišljanje o novom albumu, lider benda Koja ne miruje ni na drugim poljima.

Nedavno je, na otvaranju nove sezone Male scene pozorišta Atelje 212 bila prikazana predstava Dokle?!, po tekstu Milice Piletić, u režiji Alise Stojanović, za koju je Koja uradio muziku.

“Predstava je OK, kulturna, nije komedija niti vulgarna parodija, ozbiljna je i umetnička stvar, baš onako kako to i treba danas da bude. Pretežno mlađa ekipa okupljena oko predstave je odlična i prilično neestradna, a ako i neko slučajno pomisli da je tako, tu je muzika koja mu odagnava takve misli”, kaže za naš sajt Koja.

Inače, Kojin dugo najavljivani audio-vizuelni projekt po imenu Fank-i-lastiš Crnog Zuba konačno je završen i pretočen u 88-minutni muzički film, koji uskoro počinje svoj javni život, prvo po festivalima, a potom i u bioskopima.

Prva projekcija filma je zakazana za 21.10 2009 u 23h na Zagrebačkom Filmskom festivalu, dok će beogradska premijera biti na Festivalu autorskog filma krajem novembra u Domu Omladine.

Distributer je MCF (Mega com film) iz Beograda.

Izvor:Popboks