Home [zabavnik] Kad sam srećan, kažem Juhu!

Kad sam srećan, kažem Juhu!

57
0

 Koncern Bambi-Banat organizovao je literarni konkurs na temu „Kad sam srećan, kažem Juhu!“ i tako obradovao školarce koji vole da pišu i uživaju u omiljenim  Juhu!  čokoladicama. Deca od sedam do deset godina imaće priliku da iskažu talenat za pisanje  i tako osvoje vredne nagrade!

Literarni konkurs “Kad sam srecan kazem Juhu!” je počeo 25. septembra i trajaće sve do 25. decembra 2009 godine. Školarci svoje radove i omote tri omiljene Juhu! čokoladice mogu poslati na poštanski fah 20, 11111 Beograd 17, uz lične podatke: ime, prezime, JMBG i kontakt telefon, sa naznakom “Za literarni konkurs Kad sam srećan, kažem Juhu”. Radove će ocenjivati tročlani žiri koji čine poznati prijatelji dečjeg sveta Minja Subota i Ivana Radovanović, na čelu sa Ljubivojem Ršumovićem, omiljenim dečji piscem svih generacija. Imena dobitnika biće objavljena u listovima Politikin zabavnik 5. februara 2010. i National Geographic Junior, 1. marta 2010 godine. Za najbolji rad nagrade su lap top, štampač i skener. Dugonagrađeni će dobiti Wii konzolu, a nosilac trećeg mesta – bicikl!

 „Juhu konkurs promoviše optimizam, kreativnost i originalnost i deci pruža priliku da osvoje vredne nagrade, ali i mogućnost da pošalju poruku svojim vršnjacima kako još može da se postane “popularan” u svom odelenju, školi, u svojoj ulici. Takođe nam je bilo važno da, u eri sms poruka I e-mailova, decu motivišemo da sačuvaju duh i koriste lepotu jezika kojim govore.“, izjavila je Monika Živojinović, PR menadžer Bambi-Banata.

Juhu čokoladice sačinjene od vrhunskih sastojaka i bogate mlekom dostupne su u kombinacijama sa jagodom, Plazmom, medom i žitaricama, vanilom i kakao žitaricama, a od nedavno, i u Juhu! lopticama punim mleka, obogaćenim ukusima jagode, banane i kakaoa. Juhu! daje energiju i zadovoljstvo u svim aktivnostima!