Home [konkursi] „Berklee College of Music“ traži muzičke potencijale u Srbiji

„Berklee College of Music“ traži muzičke potencijale u Srbiji

57
0

 Vodeći svetski koledž za džez „Berklee College of Music“ prvi put će se predstaviti beogradskoj publici u oktobru, tokom koga će najbolji profesori i predavači te škole držati predavanja, radionice, audicije i intervjue u okviru svetske turneje za podelu stipendija najboljim muzičkim talentima planete

Domaćin programa “Berklee Clinics – Belgrade”, koji će biti održan od 12. do 17. oktobra, biće Muzička škola „Stanković“. Tim programa “Berklee Clinics – Belgrade”, čine direktor Internacionalnog programa i trombonista Jason Cameliosistent potpredsednika Internacionalnog programa Greg Badolato, asistent direktora za prijem studenata Gojko Damjanić i predsedavajući odeljenja za muzičku sintezu i pijanista Kurt Biedewolf.

U okviru svetske turneje za podelu stipendija najboljim muzičkim talentima planete poznatije kao World Scholarship Tour, predavanje i radionice će biti otvorene za sve zainteresovane, ali je neophodno prijaviti se jer je broj mesta ograničen. Registracija prijavljenih polaznika biće objavljena 12. oktobra. Sve prijave koje stignu nakon popunjenih prvih 200 mesta biće stavljene na listu čekanja. Mesta prijavljenih polaznika koji se ne budu registrovali u ponedeljak biće ustupljena zainteresovanim studentima sa liste čekanja.

Svake godine “World Scholarship Tour” poseti više od 40 gradova širom SAD, Evrope, Azije i Južne Amerike u potrazi za najtalentovanijim muzičarima – instrumentalistima i vokalistima. Više informacija o prijavljivanju za audiciju i intervju moguće je naći na http://berklee.edu/wst ili kontaktirati Berkli koledž na scholarships@berklee.edu. Na sajtu Multikultivatora (www.multikultivator.org.rs) moguće je prijavljivanje za program “Berklee Clinics – Belgrade”, a više informacija moguće je dobiti preko adrese berklee@multikultivator.org.rs .

Izvor:E novine