Home [njuz] Nova Madonina pesma na internetu

Nova Madonina pesma na internetu

60
0

madonna.jpgPesma koju je Madona snimila specijalno povodom Live Earth, serije koncerata koji će se održati u julu na više lokacija u svetu, može se daunloadovati sa interneta.Madonina pesma pod nazivom "Hey You", predstavlja njen doprinos događaju Live Earth koji će biti održan 7. jula širom sveta,

biće isključivo dostupna preko interneta i neće biti objavlljena kao komercijalni singl.

Za potrebe snimanja ove pesme Madona je sarađivala sa Farelom Vilijamsom, a na fan-sajtu Drownedmadonna.com navedeno je da se u ovoj pesmi radi "o promenama i ljubavi prema sebi i prema drugima. To je jednostavna pesma, nimalo nalik muzici na albumu Confessions, može se reći da je pesma umerenog ritma".

 

heyyou

 

Najavljeno je još da je "25 centi od svakog daunloada namenjeno za Alijansu za zaštitu klime".

Ukoliko želite da skinete pesmu "Hey You" možete to uraditi preko Live Earth MSN stranice.

Madona će 7. jula nastupiti na Live Earth koncertu u Londonu, na Vembli stadionu. Pored nje nastupiće još i RHCP, Beastie Boys, Genesis, Foo Fighters, Razorlight i drugi.

Live Earth koncerti će se održati još i u Johanesburgu, Rio de Žaneiru, Šangaju, Sidneju i Tokiju.

Cilj ovih koncerata je da se postavi "zeleni primer" za sve druge muzičke događaje primenjivanjem ekološki prihvatljivih mera po pitanju osvetljenja, struje i prevoza opreme i muzičara.

Bivši američki potpredsednik Al Gor, koji učestvuje u organizaciji događaja, izjavio je da očekuje da Live Earth privuče "milijarde".

"Nadamo se da će Live Earth pokrenuti globalnu kampanju, dajući kritičnoj masi ljudi širom sveta oruđa koja su im potrebna da reše klimatsku krizu", rekao je Gor.

Zarada od prodaje ulaznica za ove koncerte namenjena je organizacijama kao što su Alliance for Climate Protection, the Climate Group i Stop Climate Chaos.